Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ...

Το "ονείρων αντάμωμα" κλείνει οριστικά.
Όσοι μας καλοδεχτήκατε και μας στηρίξατε αυτό το διάστημα που ήμασταν εδώ, έχετε την αγάπη μας και την άπειρη εκτίμησή μας.
Όσοι μας πολεμήσατε έχετε τη βαθιά περιφρόνησή μας.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα.Ειχαμε ενα μαγαζι μετα απο πολλα χρονια , να πηγαινουμε οποτε κατεβαιναμε,να πιουμε εναν καφε,να φαμε και να αγναντεψουμε τον Παρνωνα και τον Ταυγετο.Καταλαβαινω απολυτα γιατι το κλεινεις και ειμαι σιγουρος πως καποιοι θα χαρουνε κιολας.Αλλα αν υπαρχει μια ιδεα στο πισω μερος του μυαλου σου να το κρατησεις...κρατα το.

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές κρίμα. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι την αγάπη μας προς το χωριό δεν πρέπει να την αφήνουμε μόνο στα λόγια. Ο χώρος αυτός δεν ήταν μόνο για εμάς, αλλά για όλους που πέρναγαν από το χωριό. Κρίμα γιατί τριγύρω μας όλοι αναπτύσσονται και εμείς έχουμε μόνο το φιλότιμο συγκεκριμένων ανθρώπων να δείξουμε. Τέτοια μεγαλειώδης προσπάθεια άξιζε την επιτυχία και την στήριξη όλων μας. Έλπιζα να ήταν μια καλή αρχή αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε. Να είστε καλά σε ότι και αν κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική προσπάθεια σε ένα μέρος μοναδικό. Εύχομαι γρήγορα να ανοίξει και πάλι. Με τις σωστές προοπτικές θα αποτελέσει το στολίδι του Πάρνωνα. Μέρος μοναδικό....